Home CCS News Who we are What we do Working at CCS View our newsletters Contact
FIELDS OF ACTIVITY
CCS provides energy advice and specializes in the following sectors:
 
Agricultural sector
Small Business
Innovation in biomass
Building sector
Industry
Tool- and scan development
MORE INFO?
Please contact us.
Call +31 570-667 000
or send an e-mail
Subscribe to newsletter
Follow us now on:Download the offline tool:

U heeft interesse in een biovergistinginstallatie, maar bent benieuwd of deze wel binnen uw bedrijf past. Om dit te onderzoeken kunt u de offline expert versie van de biogasscan downloaden.

Deze offline expert biogasscan is een uitgebreide versie van de online biogasscan en is primair bedoelt is voor adviseurs. De expert versie vraagt om een grote hoeveelheid informatie om een gedetailleerde berekening te kunnen maken. De scan geeft aan wat de kosten en opbrengsten van de biogsinstallatie zijn en of invoeding in het aardgasnet interessant is. Wanneer de scan een positief beeld laat zien en u graag verder wilt met het realiseren van een installatie, kunnen wij u hierin begeleiden. Zo bieden wij onder andere ondersteuning bij het inpassen van de installatie in uw bedrijfsvoering en het aanvragen van subsidies en vergunningen.

De scan geeft slechts een indicatie. Mochten de uitkomsten negatief zijn, veegt u dan niet meteen uw plannen van tafel. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de installatie wel rendabel te maken voor uw bedrijf. Zo zijn er verschillende subsidies waarvan u gebruik kunt maken.

Download hier de tool. Vul uw gegevens in en klik op Downloaden.
Er wordt dan direct een email naar u gestuurd met daarin een link naar de tool.

   
Naam:
Adres:
Emailadres:
Telefoon:
Land:
   
 

 
Postal address: P.O. box 780 7400 AT DEVENTER Visiting address: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. +31 570-667000            Email:info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 

TOOLS & DOWNLOADS