Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
< WERKGEBIEDEN
Utiliteit

Zorgsector
MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:Energie-advies

Het doel van CCS is het reduceren van de energiekosten van haar klanten. Dit doen wij door het energieverbruik van de gebouwen te bekijken en het in kaart brengen van besparingsmogelijkheden.

In kantoren, hotels en winkelcentra is men zich er nauwelijks van bewust hoeveel water en energie er verbruikt wordt. Het blijkt dat alleen het bijhouden van die gegevens al leidt tot minder energieverbruik. Met het verbruik alleen, heeft de klant nog geen inzicht of het verbruik hoog of laag is. CCS kan uw verbruik benchmarken, zodat een goede indruk wordt verkregen, hoe u ervoor staat.

CCS verzorgt een compleet maatwerkadvies om energie te besparen. Daarbij wordt op een rijtje gezet wat eventuele maatregelen kosten, wat ze besparen aan gas en elektra en in hoeveel tijd de investeringen kunnen worden terugverdiend.


Dit advies kan uitgevoerd worden als het verplichte onderzoek conform de Wet Milieubeheer.

Voor het maken van deze adviezen maakt CCS gebruik van een in house ontwikkelde tool. Dit unieke softwarepakket brengt de energieprestatie van een gebouw in beeld. Met een druk op de knop wordt een uitgebreid rapport met maatregelen samengesteld, waaruit besparingsopties voortkomen die zijn afgestemd op het gebouw en de gebruikte installaties.


 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 
WKK scan
Houtverbrandingsscan

TOOLS & DOWNLOADS