Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
< WERKGEBIEDEN
Utiliteit

Zorgsector
MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:Energiemanagement

Invoering van energiebesparende maatregelen levert veel voordelen op. Het voeren van een integraal energiemanagementbeleid werpt dan ook zijn vruchten af. Denkt u alleen maar eens aan het inzichtelijk maken van de verbruiksgegevens.

Op basis van deze gegevens kan men al eventueel besparende maatregelen treffen. Energiemanagement betekent dat uw organisatie op een structurele en economisch verantwoorde wijze maatregelen kan nemen op organisatorisch, technisch en gedragskundig vlak. 
Het doel is om het gebruik van energie, inclusief de energie voor de productie en het gebruik van grond- en hulpstoffen, te minimaliseren. Dit alles zal leiden tot een efficiënter energiebeleid, met besparingen tot gevolg. CCS biedt ondersteuning bij de invoering van een energiemanagement beleid binnen uw organisatie. Tevens doet CCS onderzoek naar de wijze waarop energiebeleid in een bestaande organisatiestructuur in te bedden is. Op zo’n manier dat deze voor iedereen vanzelfsprekend en faciliterend is.


 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 
WKK scan
Houtverbrandingsscan

TOOLS & DOWNLOADS