Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
WERKGEBIEDEN
CCS geeft energie advies op maat en is gespecialiseerd in de volgende sectoren:
 
Agrarische sector
Midden- en Kleinbedrijf
Innovatie in biomassa
Utiliteit en zorg
Proces- en levensmiddelenindustrie
Tool- en scan ontwikkeling
MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:Werken bij CCS

Wie zijn wij?

CCS is een innovatief en hoogwaardig energie-adviesbureau. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

Tot onze kernactiviteiten behoren energiebesparing in de gebouwde omgeving, biomassavergisting in de agrarische sector en het ontwikkelen van nieuwe biobrandstoffen. Hierbij begeleiden wij onze klanten van idee tot oplevering van de geadviseerde installaties. Dit doen wij door een systematische aanpak en met veel creativiteit in een informele setting.

Wij staan voor innovatieve en grensverleggende opties, die realiseerbaar zijn. Zo hebben wij op biogasgebied een installatie ontwikkeld om op boerderijschaal  uit mest groen gas te maken.

In de gebouwde omgeving hebben wij, als eerste bij een pand aan de PC Hooftstraat in Amsterdam, een systeem gebouwd om energie uit de bodem te gebruiken voor het koelen en verwarmen van de winkel plus bovenwoningen. Wij werken met gedreven mensen die met ons deze projecten tot een succes brengen.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. 

Ben jij echter van mening dat je van toegevoegde waarde bent voor ons team? Stuur dan je open sollicitatie naar info@ccsenergieadvies.nl.

Acquisitie naar aanleiding van het bovenstaande stellen wij niet op prijs!


 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 
Biogasscan
WKK scan
Houtverbrandingsscan
Boerderijschaal vergisting
MKB Energy CheckUp

TOOLS & DOWNLOADS
 
OptiJoule
Wat is ExerCom