Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
WERKGEBIEDEN
CCS geeft energie advies op maat en is gespecialiseerd in de volgende sectoren:
 
Agrarische sector
Midden- en Kleinbedrijf
Innovatie in biomassa
Utiliteit en zorg
Proces- en levensmiddelenindustrie
Tool- en scan ontwikkeling
MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:Biogasscan

U heeft interesse in een biovergistinginstallatie, maar bent benieuwd of deze wel binnen uw bedrijf past. Om dit te onderzoeken kunt u kosteloos gebruik maken van een haalbaarheidsscan, die ontwikkeld is door CCS. 

Op eenvoudige wijze kunt u met deze handige tool uw specifieke bedrijfssituatie doorberekenen op de haalbaarheid van een biovergister. De tool geeft aan wat de kosten en opbrengsten van de biogsinstallatie zijn en of invoeding in het aardgasnet interessant is. Wanneer de scan een positief beeld laat zien en u graag verder wilt met het realiseren van een installatie, kunnen wij u hierin begeleiden.


Zo bieden wij onder andere ondersteuning bij het inpassen van de installatie in uw bedrijfsvoering en het aanvragen van subsidies en vergunningen.De scan geeft slechts een indicatie. Mochten de uitkomsten negatief zijn, veegt u dan niet meteen uw plannen van tafel. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de installatie wel rendabel te maken voor uw bedrijf. Zo zijn er verschillende subsidies waarvan u gebruik kunt maken.

 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 
Biogasscan
WKK scan
Houtverbrandingsscan
Boerderijschaal vergisting
MKB Energy CheckUp

TOOLS & DOWNLOADS
 
OptiJoule
Wat is ExerCom