Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
< WERKGEBIEDEN
Proces- en levensmiddelenindustrie

MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:Warmtekrachtkoppeling

Warmtekrachtkoppeling kent een korte terugverdientijd van vier tot vijf jaar, het halveert de energierekening en gebruikers besparen ook nog eens dertig tot veertig procent energie.

CCS beschikt over geavanceerde softwaretools waarmee in korte tijd kan worden bepaald of het rendabel is om in een fabriek een warmtekrachtkoppeling (WKK) te plaatsen. Met de tools van CCS kan het type warmtekrachtinstallatie (gasmotor of gasturbine) bepaald worden en de optimale grootte. Op deze wijze kan de optimale configuratie bepaald worden om tot een zo een voordelige en betrouwbare energievoorziening te komen.
Het plaatsen van een WKK heeft veel voordelen. Zo levert het een zeer hoog rendement op van de toegevoegde energie, wordt energie opgewekt voor eigen gebruik en is het financieel aantrekkelijk doordat er minder energiebelasting (EB) hoeft worden te betaald.

Het gasgebruik voor warmtekracht is namelijk vrijgesteld van energiebelasting. Tevens heeft men op deze een back up voorziening. CCS kan u ook adviseren wanneer u overweegt een WKK op biogas te installeren. zie ook Biobased

 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 
WKK scan

TOOLS & DOWNLOADS
 
OptiJoule
Wat is ExerCom