Home CCS Nieuws Wie zijn wij Wat doen wij Werken bij CCS Bekijk onze nieuwsbrief Contact
WERKGEBIEDEN
CCS geeft energie advies op maat en is gespecialiseerd in de volgende sectoren:
 
Agrarische sector
Midden- en Kleinbedrijf
Innovatie in biomassa
Utiliteit en zorg
Proces- en levensmiddelenindustrie
Tool- en scan ontwikkeling
MEER WETEN?
Neem dan contact met ons op. Bel 0570-667 000 of
stuur een e-mail
Aanmelden nieuwsbrief
Nu ook te volgen via:

NIEUWS

WKK’s TU Delft feestelijk in bedrijf gesteld
Met het in gebruik nemen van  de WKK’s op donderdag 29 november jl. heeft de TU Delft een grote stap gezet in de richting van meer duurzaam energiegebruik.

De haalbaarheid en technische toepassing van deze installatie is door CCS geadviseerd. Eveneens heeft CCS, voor deze bijzondere en hoogwaardige opstelling, het bestek opgesteld. Met name de hoge temperaturen van het warmtenet en de verticale inpassing in het bestaande gebouw zijn punten die deze opstelling zo bijzonder maken.

Door deze twee gasmotoren is de TU Delft in staat op duurzame wijze zeker 30% van haar elektriciteitsverbruik zelf op te wekken. Hierdoor kan de TU Delft haar CO2-footprint aanzienlijk verlagen en haalt het bovendien een forse besparing op de energierekening.

Deze WKK’s produceren gezamenlijk 3,9 MW aan elektriciteit en 3,7 MW aan warmte, die wordt afgegeven aan het warmtenet van de TU Delft.

CCS feliciteert de TU Delft en de leverancier dan ook van harte met deze oplevering, en is verheugd te kunnen melden dat het project binnen de door CCS geraamde kosten is gebleven. We wensen de TU Delft dan ook veel duurzaam gebruiksplezier met de exploitatie de komende jaren.1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
 
Postadres: Postbus 780 7400 AT DEVENTER Bezoekadres: Binnensingel 3 7411 PL DEVENTER           Tel. 0570-667000            Email: info@cocos.nl
ONLINE SCANS
 

TOOLS & DOWNLOADS